Solliciteren bij de Floré Groep


Het sollicitatieproces bij de Floré Groep

Bij de Floré Groep investeren we in mensen. We streven ernaar om met al onze medewerkers een duurzame relatie aan te gaan. Tijdens het sollicitatieproces gaan we dan ook heel weloverwogen te werk. We geven je bij elke stap de nodige feedback.

Stap 1
Klik bij de vacature op de knop ‘solliciteren’ en vul je gegevens in. Vergeet niet je motivatiebrief in het daarvoor voorziene tekstveld op te slaan én je cv toe te voegen. Klik op ‘Aanmaken’ om je kandidatuur te verzenden naar de selectieverantwoordelijke

Stap 2
Onze selectieverantwoordelijke screent zorgvuldig jouw kandidatuur. Afhankelijk van de functie en je profiel gebeurt een eerste telefonische screening. 

Stap 3
Ben je weerhouden dan nodigt onze selectieverantwoordelijke je uit voor een kennismakingsgesprek. 

Stap 4
Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek met de leidinggevende. Opnieuw word je op de hoogte gebracht of je weerhouden bent of niet. Voor bepaalde functies maakt ook een assessment deel uit van het proces.  In een derde gesprek wordt dan het assessment besproken met de leidinggevende.

Stap 5
In een aanwervingsgesprek maken we verdere afspraken rond de contractmodaliteiten. We heten je van harte welkom bij de Floré Groep!